Open dag

Onze school kent een krachtige mix van vernieuwend en traditioneel onderwijs passend bij de toekomst van de kinderen van nu. U bent op woensdag 20 maart 2019 van harte welkom op onze open dag om hier meer over te horen. De dag ziet er als volgt uit:

9:00 –   9.30 uur          Opening en presentatie van de school door Mw. Janneke Swinkels
  9.30 – 10.00 uur          Rondleiding door de school in kleine groepen.

11.00 – 11.30 uur          Opening en presentatie van de school door Mw. Janneke Swinkels
11.30 – 12.00 uur          Rondleiding door de school in kleine groepen.

U kunt op deze dag aansluiten op het voor u gewenste tijdstip. Wij organiseren geen ‘losse’ informatieavond.

Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken op de open dag dan kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 013-468 94 66.

Graag tot ziens!