Aanmelden

Welkom!
Er komt een moment waarop u zich als ouder(s) / verzorger(s) gaat richten op het vinden van de juiste basisschool voor uw zoon of dochter. In de meeste gevallen wilt u uw zoon of dochter inschrijven omdat deze met het vier jaar worden naar school zal gaan. Ook kan het zo zijn dat u vanwege omstandigheden tussentijds uw zoon of dochter in wilt schrijven op onze school. Er zijn een aantal mogelijkheden om kennis te maken. Onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijk gesprek waarbij wij als school u een goed beeld kunnen geven van onze werkwijze en u als ouder zich optimaal kunt laten informeren.

Informatiegesprekken
Informatiegesprekken worden gedaan door dhr. R. Meeuwsen (directeur). Om een afspraak te maken voor een gesprek kunt u bellen naar het schoolnummer (013-468 94 66) of een mail sturen naar remko.meeuwsen@opmaat-scholen.nl

Voor het plannen van een informatiegesprek en/of rondleiding hebben we vrijwel altijd even telefonisch contact voor het afstemmen van de agenda’s.

Inschrijfformulier
Een inschrijfformulier is op school verkrijgbaar bij de administratie of kan eveneens toegestuurd worden. U belt hiervoor met het zojuist genoemde schoolnummer. Na inschrijving wordt u uitgenodigd door de leerkracht waarbij uw kind is ingedeeld voor een intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats wanneer uw kind ongeveer 3 jaar en 10 maanden oud is. Dan worden ook de afspraken gemaakt over het wennen, de verjaardag vieren en eerste praktische zaken waarmee u te maken krijgt.