Open dag OBS De Blaak, maandag 27 maart 2017

Openbare basisschool De Blaak organiseert, op maandag 27 maart 2017, een open dag voor de ouders van kinderen die vóór 1 augustus 2018 vier jaar worden. U bent van harte welkom!

Op de open dag kunt u, eventueel met uw kind, de scholen ‘in bedrijf’ zien en kennismaken met de leerkrachten. Tijdens deze ochtend bent u van harte uitgenodigd om ook eens te komen kijken bij Kindercentrum Grebbe.

De ochtend ziet er als volgt uit:

9:00 –   9.30 uur    Opening en presentatie van de school door
Dhr. Remko Meeuwsen (directeur).

9.30 – 10.00 uur     Rondleiding door de school in kleine groepen.

10.30 – 11.00 uur   Opening en presentatie van de school door
Dhr. Remko Meeuwsen (directeur).

11.00 – 11.30 uur   Rondleiding door de school in kleine groepen.

U kunt op deze dag aansluiten op het voor u gewenste tijdstip. Wij organiseren geen ‘losse’ informatieavond.

Mocht het u niet lukken om ons te bezoeken op onze open dag dan bent u altijd welkom om op een andere dag een afspraak te maken zodat wij u een goed beeld kunnen geven van onze school in bedrijf’’. Tot dan!

Reacties zijn uitgeschakeld.